Crexx is er voor iedereen met ervaring in de techniek.
Dus ook voor mensen met ervaring en ambitie om hun eigen Crexx vestiging te willen openen.

Jouw carrière perspectief?

Ervaren in het vak van arbeidsbemiddeling? Succesvol in het matchen van vraag en aanbod? Breng jij waardevolle relaties tot stand? Misschien herken je dat onbestemde gevoel beter te kunnen en te verdienen. Door bijvoorbeeld je eigen carrièrekansen en -perspectief te creëren als zelfstandig professional, met je eigen netwerk. Zelf verantwoordelijk te zijn voor je succes en optimaal te profiteren van de ‘return on your own investment'.

Succesvolle franchise formule

Crexx is een franchise formule.  Als zelfstandig ondernemer - wij noemen dat franchisenemer - werk je vanuit huis of je eigen kantoor. Wij verzorgen zowel de front- als backoffice faciliteiten, financiering, werkgeverschap en marketing. Onze unieke franchise-formule garandeert detacheren, uitzenden en werving & selectie tegen lage kosten.

Zelfstandig ondernemer. Jouw volgende carrièrestap?

Ga ‘ns goed en diep bij jezelf te rade, het is tenslotte een pittige stap. Ambitie, doorzettings- & zelfstartend vermogen, lef, overtuigingskracht, commercieel talent, etc. Ondernemen is letterlijk een werkwoord. Wat je er zelf niet in stopt, komt er zeker niet vanzelf uit. Maar andersom geredeneerd; met de juiste inzet sta je zelf garant voor een glansrijke carrière.

Beschik jij bij voorkeur over een commerciële achtergrond en enige jaren ervaring in de uitzendbranche of werving en selectie? In de praktijk blijkt het succes vooral bepaald te worden door je persoonlijkheid, je drive, en je ondernemerschap.

Ondernemen is een werkwoord. Het gaat niet vanzelf maar actie geeft reactie! En hoe meer actie, hoe meer reactie je kunt verwachten. Het is dan ook belangrijk om de volgende vragen te stellen;

1. Ben ik aantoonbaar succesvol in de dingen die ik aanpak?
2. Voel ik me thuis binnen een professionele organisatie. Ben ik concreet en doelgericht?
3. Ben ik een gedreven verkoper en ben ik gericht op het opbouwen van duurzame relaties met mijn klanten en de mensen met wie ik samenwerk?
4. Heb ik de discipline om structureel mijn markt te blijven bewerken?

Klik hier om door te gaan naar onze franchise website voor meer informatie of neem contact met ons op via 070-262 22 22.

Afspreken van maandag tot en met vrijdag, ergens tussen 9 en 5 kan natuurlijk altijd. Maar het maakt ons eigenlijk niet uit wanneer, hoe laat of waar we met elkaar afspreken voor de eerste kennismaking met Crexx. Als ondernemer hoeft u ons niet uit te leggen dat het soms net even niet uitkomt op de geijkte werktijden of -dagen.