Ervaring in Techniek
Crexx is een franchiseformule. Hierdoor werkt u met ervaren ondernemers die in hun eigen regio hun eigen vestiging runnen. Gesteund door een solide backoffice staan we letterlijk, persoonlijk garant voor de beste service en dienstverlening. Niks negen-tot-vijf en niks tussen maandag en vrijdag. Crexx is 24/7 bereikbaar. Bij Crexx werken we met 100% inzet en passie voor zowel onze klanten als kandidaten.

know how

Techniek op voorraad

De beste match is een duurzame match. Dit geldt zeker voor banen in de techniek. Om de beste of ‘perfect’ match tot stand te brengen moet je heel goed je vak verstaan. Mensenkennis, vakkennis en een brede werkervaring zijn daarbij onmisbaar. Die expertise vindt u bij Crexx. We kunnen dan ook stellen: Gewone uitzendkrachten vindt u bij gewone uitzendbureaus. Gemotiveerde en deskundige technici vindt u bij Crexx.

waar spreken we af

Afspreken van maandag tot en met vrijdag, ergens tussen 9 en 5 kan natuurlijk altijd. Maar het maakt ons eigenlijk niet uit wanneer, hoe laat of waar we met elkaar afspreken voor de eerste kennismaking met Crexx. Als ondernemer hoeft u ons niet uit te leggen dat het soms net even niet uitkomt op de geijkte werktijden of -dagen.